Известување во врска со Јавен Оглас бр.3/2018 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување во врска со Јавен Оглас бр.3/2018

Новости  |  23.5.2019
Резултати од тестирање 22.05.2019. Кандидатите кои што го положиле тестирањето да се јават на интервју закажано на 27.05.2019 година во 10:00 часот во судница 1

ЗАПИСНИК

 

            На ден 22.05.2019 година со почеток од 10:00 часот се одржа тестирање за јавен оглас бр. 3/2018 за вработување на 19 судски службеници на неопределено време. На тестирањето се јавија 29 кандитати, а 5 не дојдоа на полагањето.

            Од пријавените положиле тестирање 28 кандидати:

ред бр.

шифра

бодови освоени на тестирање

Ниво

1

030

24,25

А2

2

031

25

Б4

3

015

19,75

Б4

4

042

25

В4

5

047

25

Г1

6

016

15

Г2

7

023

25

Г2

8

008

21,25

Г2

9

012

15

Г2

10

009

18

Г2

11

027

25

Г2

12

022

18,75

Г2

13

036

17,25

Г2

14

037

25

Г2

15

014

24,25

Г2

16

018

17,25

Г3

17

007

17,5

Г3

18

045

20,75

Г3

20

012

20,5

Г3

21

046

25

Г3

22

011

18

Г3

23

017

22,5

Г4

24

041

24

Г4

25

045

16,25

Г4

26

012

18,75

Г4

27

054

22

Г4

28

009

21,5

Г4

29

011

18,25

Г4

30

028

25

Г4

31

052

21,5

Г4

32

010

22,5

Г4

33

005

21,25

Г4

34

013

16,75

Г4

 

           

Од пријавените не положил тестирање 1 кандидат:

 

  • 040 со освоени 10,5 бодови

 

Кандидатите со шифра 034, 033, 043, 050, 051 не се јавија на тестирањето.

 

 

Кандидатите кои што го положиле тестирањето да се јават на интервју закажано на 27.05.2019 година во 10:00 часот во судница 1.

 

            На тестирањето беа присутни членовите на комисијата

 

 

Дата                                                                                 Место

23.05.2019                                                                      Скопје
 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_