ЈАВЕН ПОВИК [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ПОВИК

Соопштенија за јавност  |  17.6.2022
Основниот кривичен суд Скопје објавува јавен повик за сите заинтересирани правни лица, регистрирани и овластени за поставување и одржување на самопродавачки машини – кафемати за топли и ладни напитоци во период од две години. Понудените продукти потребно е да бидат од регистрирани брендови, со декларација од производителот, во потполно исправна состојба и со важечки рок на употреба. Со оглед да се работи за зграда со 400 вработени, а во која циркулираат околу 500 странки во текот на работниот ден, избраниот понудувач ќе биде должен да врши дотур на продукти најмалку 4 пати во неделата заради непречено функционирање, редовно сервисирање и одржување на апаратите како и секојдневно хигиеснко одржување.

Сите заинтересирани можат да достават писмeна понуда на приемното одделени на судот секој работен ден од 08:00 до 15:00 часот. Понудата треба да биде јасна, разбирлива со прецизно наведени услуги кои ги нуди понудувачот како и надоместокот за поставените кафемати.

Повеќе информации во следниот линк:

Javen povika za KAFEMATI

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_