Резултатит од спорводен испит по оглас 2/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултатит од спорводен испит по оглас 2/2021

Press realeses  |  Apr 2, 2021
Резултати од јавен оглас за Помлад соработник - Преведувач и Самостоен референт - Сиситем администратор

 

РЕЗУЛТАТИ ОД СПРОВЕДЕН ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИК ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.2-САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ-СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР-ИНФОРМАТИЧАР

 

Почитувани,

 

Во прилог се листите од спроведен Испит за судски службеник  по јавен оглас бр.2/2021 за работно место број 2 – Самостоен референт-систем администратор-информатичар, Категорија Г, Ниво Г1, и информација за терминот на одржување на итревјуто

 

Прилог 1

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ СО ШИФРА НА СЕКОЈ КАНДИДАТ КОЈ ГО ПОЛАГАЛ ИСПИТОТ И ОСВОЕНИТЕ БОДОВИ ОД ИСПИТОТ ЗА РАБОТНО МЕСТО САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ-СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР-ИНФОРМАТИЧАР, КАТЕГОРИЈА Г, НИВО Г1, ЕДЕН ИЗВРШИТЕЛ

 

Шифра

Освоени бодови од стручниот дел од испитот

Освоени бодови од испитот за познавање на англиски јазик

Вкупно освоени бодови од испитот за судски службеник

2-2021/19-02-001

22

13,5

35,5

 

 

Прилог 2 

 

РАНГ – ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ, СО БРОЈОТ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА И ИСПИТОТ:

 

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Вкупно

2-2021/19-02-001

17,76

35,5

53,26

      

                                                                                                                                    

Прилог 3

 

ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ НЕ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ

 

Шифра

/

 

 

Прилог 4

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ИНТЕРВЈУТО

 

Се известуваат кандидатите кои го положиле испитот за судски службеник и кои продолжуваат на интервју за работното место од категорија Г, ниво Г1, Самостоен референт-систем администратор-информатичар (еден извршител), точка 2 од огласот бр.2/2021, дека интервјуто ќе се одржи на ден 02.04.2021 година со почеток во 09:50 часот во Основниот кривичен суд Скопје, судница 23 кат 7.

 

Кадидатите на денот на одржувањето на интервјуто потребно е со себе да носат документ за идентификација (важечка лична карта или патна исправа)

 

      Комисија за селекција за вработување

           за работно место бр.2 Самостоен референт-

                 систем администратор-информатичар,

                                категорија Г, ниво Г1

РЕЗУЛТАТИ ОД СПРОВЕДЕН ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИК ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.1-ПОМЛАД СОРАБОТНИК-ПРЕВЕДУВАЧ

 

Почитувани,

 

Во прилог се листите од спроведен Испит за судски службеник  по јавен оглас бр.2/2021 за работно место број 1 – Помлад соработник-преведувач, Категорија В, Ниво В4, и информација за терминот на одржување на итревјуто

 

Прилог 1

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ СО ШИФРА НА СЕКОЈ КАНДИДАТ КОЈ ГО ПОЛАГАЛ ИСПИТОТ И ОСВОЕНИТЕ БОДОВИ ОД ИСПИТОТ ЗА РАБОТНО МЕСТО ПОМЛАД СОРАБОТНИК-ПРЕВЕДУВАЧ, КАТЕГОРИЈА В, НИВО В4, 1-ЕДЕН ИЗВРШИТЕЛ

 

 

Шифра

Освоени бодови од стручниот дел од испитот

Освоени бодови од испитот за познавање на англиски јазик

Вкупно освоени бодови од испитот за судски службеник

2-2021/19-02-002

23,5

8

31,5

 

 

Прилог 2 

РАНГ – ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ, СО БРОЈОТ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА И ИСПИТОТ:

 

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Вкупно

 

1.

2-2021/19-02-002

19,36

31,5

50,86

             

 

 

Прилог 3

ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ НЕ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ

 

Шифра

/

 

                                                                                                                       

Прилог 4

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ИНТЕРВЈУТО

 

Се известуваат кандидатите кои го положиле испитот за судски службеник и кои продолжуваат на интервју за работното место од категорија В, ниво В4, Помлад соработник-преведувач (еден извршител), точка 1 од огласот бр.2/2021, дека интервјуто ќе се одржи на ден 02.04.2021 година со почеток во 9:50 часот во Основниот кривичен суд Скопје, судница 23, кат 7.

 

Кадидатите на денот на одржувањето на интервјуто потребно е со себе да носат документ за идентификација (важечка лична карта или патна исправа)

 

       Комисија за селекција за вработување за

                    работно место бр.1 Помлад соработник         

                         преведувач, категорија В, ниво В4

 

   


Decision search

Court
Case number
Date
_