ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС БР.5/2023 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС БР.5/2023

Соопштенија за јавност  |  26.1.2024
КОНЕЧНИ РАНГ - ЛИСТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС БР.5/2023

Прилог 3 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО  за работното место Судски соработник од категорија В, ниво В3, (2-два извршители), под реден број 2 од јавниот оглас

 

     

     

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

 

Вкупно

1.

5-2023/03

21,118

40

20

81,118

2.

5-2023/06

23,045

39

19

81,045

3.

5-2023/15

24,828

39

16

79,828

4.

5-2023/14

21,464

39

18

78,464

5.

5-2023/17

21,74

39

17

77,74

6.

5-2023/18

20,814

36

16

72,814

 

                                                                                  Комисија за селекција за вработување

                      за работно место бр.2 од јавниот оглас        

                                  5/2023 –Судски соработник

                                     категорија В, ниво В3

 

 

II

 

Прилог 3 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО  за работното место Судски референт-извршител во писарница од категорија Г, ниво Г3, (1-еден извршител), под реден број 3 од јавниот оглас

   

 

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

 

Вкупно

1.

5-2023/02

22,116

37,5

20

79,616

2.

5-2023/08

28,19

36,5

14

78,69

3.

5-2023/19

22,993

38,5

16

77,493

 

Комисија за селекција за вработување

                      за работно место бр.3 од јавниот оглас        

                                  5/2023 –Судски референт-  

                                   извршител во писарница

                                     категорија Г, ниво Г3

 

III

 

Прилог 3 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО  за работното место Помлад судски референт-дактилограф од категорија Г, ниво Г4, (1-еден извршител), под реден број 4 од јавниот оглас

    

 

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

 

Вкупно

1.

5-2023/09

24,009

37,75

20

81,759

2.

5-2023/07

22,818

39,25

18

80,068

3.

5-2023/11

20,993

39,25

16

76,243

4.

5-2023/10

14,537

32,5

15

62,037

 

Комисија за селекција за вработување

                      за работно место бр.4 од јавниот оглас        

                             5/2023 –Помлад судски референт-  

                                                дактилограф

                                         категорија Г, ниво Г4

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_