СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

Новости  |  25.11.2020
Резултати од административна селекција за работно место бр.2 и бр.3

РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.2-ПОМЛАД СОРАБОТНИК - ПРЕВЕДУВАЧ

 

Почитувани,

 

В прилог се листите од спроведена Административна селекција по јавен оглас бр.2/2020 за работно место број 2 – Помлад соработник- преведувач, Категорија В, Ниво В4, и информација за терминот на одржување на втората фаза на селекција (испит за судски службеник)

 

 

Прилог 1  

ЛИСТА НА УРЕДНИ И НЕУРЕДНИ   КАНДИДАТИ

  

Работно место: Помлад соработник-преведувач

Категорија В, Ниво В4, 

Број на извршители: 1 (еден)

I

Број на неуредни пријави 1(една):

-нема пријавено кандидати

 

II

Број на уредни пријави:

-нема пријавено кандидати

 

 Прилог 2

РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

            -нема пријавено кандидати

 

 

 Прилог 3

ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

1.нема пријавено кандидати

 

 

 Прилог 4

  ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА ОД СЕЛЕКЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Со оглед да не се пријвил ниту еден кандидат за работното место од точка 2 од огласот бр.2/2020, постапката за селекција завршува.

 

       ОСНОВЕН КРИВИЧЕН СУД СКОПЈЕ

                                                                 Комисија за селекција за вработување

                                                за работно место –Помлад соработник- преведувач,                                                            

                                                          категорија В, ниво В4, по јавен оглас бр.2/2020

 

РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.3-САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ-СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР-ИНФОРМАТИЧАР

 

Почитувани,

 

В прилог се листите од спроведена Административна селекција по јавен оглас бр.2/2020 за работно место број 3 – Самостоен референт-систем администратор-информатичар, Категорија Г, Ниво Г1, и информација за терминот на одржување на втората фаза на селекција (испит за судски службеник)

 

 

Прилог 1  

ЛИСТА НА УРЕДНИ И НЕУРЕДНИ   КАНДИДАТИ

  

Работно место: Самостоен референт-систем администратор-информатичар

Категорија Г, Ниво Г1, 

Број на извршители: 1 (еден)

I

Број на неуредни пријави 1(една):

-причина за неуредноста: не ги исполнува посебните услови за работното место: нема најмалку 3 години работно искуство во струката-систем администратор-информатичар, кое е предвидено со Јавниот оглас бр.2/2020 од 26.10.2020 година

 

II

Број на уредни пријави:

-нема

 

 Прилог 2

РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

            -нема

 

 

 Прилог 3

ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

1.шифра 2-2020/26-10-039

 

 

 Прилог 4

  ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА ОД СЕЛЕКЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Со оглед да нема кандидати кои ја поминале административната селекција, за работното место од точка 3 од огласот бр.2/2020, постапката за селекција завршува.

 

       ОСНОВЕН КРИВИЧЕН СУД СКОПЈЕ

                                                                 Комисија за селекција за вработување

                                                                  за работно место –Самостоен референт-

                                                                    систем администратор-информатичар,

                                                          категорија Г, ниво Г1, по јавен оглас бр.2/2020

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_