СООПШТЕНИЕ ЗА КАНДИДАТИ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА КАНДИДАТИ

Njoftim për opinionin  |  30 Sht 2019
РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА ПО ОГЛАС БР.3/2019 ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА 2-ДВАЈЦА СУДСКИ СЛУЖБЕНИЦИ ВО ОСНОВЕН КРИВИЧЕН СУД СКОПЈЕ:

I

ЗА РАБОТНО МЕСТО –судски референт дактилограф, категорија Г, ниво Г3, од точка 1 од огласот

 

Прилог 1  

             ЛИСТА НА УРЕДНИ И НЕУРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

Работно место:

Категорија Г, Ниво Г3,  судски референт – дактилограф

Број на извршители: 1

 

 

Број на неуредни пријави -2:

1.шифра 29081-1- нема потврда за познавање на компјутерски програми за канцелариско работење, нема доказ за работно искуство

2.шифра 29081-4 - нема минимум барано работно искуство  

           

Број на уредни пријави -3:

1.шифра:29081-2 со освоени 28,08 бодови од административната селекција

2.шифра:29081-3 со освоени 24,52 бодовиод административната селекција

3.шифра:29081-5 – со освоени 20,34 бодовиод административната селекција

 

 

Прилог 2

РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

  1. Шифра:29081-2 со освоени 28,08 бодови
  2. Шифра:29081-3 со освоени 24,52 бодови
  3. Шифра:29081-5 – со освоени 20,34 бодови

 

 

Прилог 3

ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

1.-Шифра:29081-1 

2. Шифра:29081-4 

 

 

Прилог 4

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА ОД СЕЛЕКЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Се известуваат кандидатите кои ја поминале административаната селекција за работното место од точка 1 од огласот бр.3/2019 дека испитот за судски службеник и тоа стручниот дел и делот за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европската унија (англиски, француски, германски) ќе се одржи на ден 14.10.2019 година во 10:00 часот во Основниот кривичен суд Скопје, 4 кат, конференциска сала.

Кадидатите на денот на одржувањето на стручниот испит потребно е со себе да носат документ за идентификација (важечка лична карта или патна исправа).

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

 

II

ЗА РАБОТНО МЕСТО –помлад судски референт доставувач, категорија Г, ниво Г4, од точка 2 од огласот

 

Прилог 1  

             ЛИСТА НА УРЕДНИ ИНЕУРЕДНИ   КАНДИДАТИ

  

Работно место:

Категорија Г, Ниво Г4,  помлад судски референт – доставувач

Број на извршители: 1

            

 Број на неуредни пријави -1:

-шифра 29082-1 -нема потврда за познавање на компјутерски програми за канцелариско работење

 

Број на уредни пријави -3:

-шифра 29082-2со освоени 24,06 бодови од административната селекција

-шифра 29082-3 со освоени 22,52 бодови од административната селекција

-шифра 29082-4 со освоени 23,11 бодови од административната селекција

 

 

 Прилог 2

РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

  1. Шифра:29082-2 со освоени 24,06 бодови од административната селекција
  2. Шифра:29082-4- со освоени 23,11 бодови од административната селекција
  3. Шифра:29082-3- со освоени 22,52 бодови од административната селекција

 

 

 

 Прилог 3

ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

1.-Шифра:29082-1 

 

 

 Прилог 4

  ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА ОД СЕЛЕКЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Се известуваат кандидатите кои ја поминале административаната селекција за работното место од точка 2 од огласот бр.3/2019 дека испитот за судски службеник и тоа стручниот дел и делот за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европската унија (англиски, француски, германски) ќе се одржи на ден 14.10.2019 година во 10:00 часот во Основниот кривичен суд Скопје, 4 кат, конференциска сала.

Кадидатите на денот на одржувањето на стручниот испит потребно е со себе да носат документ за идентификација (важечка лична карта или патна исправа).

 

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_