Резултати од интервју [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од интервју

Соопштенија за јавност  |  06.4.2021
РЕЗУЛТАТИ ОД ИНТЕРВЈУ ПО ОГЛАС БР. 2/2021

РЕЗУЛТАТИ ОД СПРОВЕДЕН ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИК ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.1-ПОМЛАД СОРАБОТНИК-ПРЕВЕДУВАЧ

 

Почитувани,

 

Во прилог се листите од спроведен Испит за судски службеник  по јавен оглас бр.2/2021 за работно место број 1 – Помлад соработник-преведувач, Категорија В, Ниво В4, и информација за терминот на одржување на итревјуто

 

Прилог 1

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ СО ШИФРА НА СЕКОЈ КАНДИДАТ КОЈ ГО ПОЛАГАЛ ИСПИТОТ И ОСВОЕНИТЕ БОДОВИ ОД ИСПИТОТ ЗА РАБОТНО МЕСТО ПОМЛАД СОРАБОТНИК-ПРЕВЕДУВАЧ, КАТЕГОРИЈА В, НИВО В4, 1-ЕДЕН ИЗВРШИТЕЛ

 

 

Шифра

Освоени бодови од стручниот дел од испитот

Освоени бодови од испитот за познавање на англиски јазик

Вкупно освоени бодови од испитот за судски службеник

2-2021/19-02-002

23,5

8

31,5

 

 

Прилог 2 

РАНГ – ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ, СО БРОЈОТ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА И ИСПИТОТ:

 

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Вкупно

 

1.

2-2021/19-02-002

19,36

31,5

50,86

             

 

 

Прилог 3

ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ НЕ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ

 

Шифра

/

 

                                                                                                                       

Прилог 4

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ИНТЕРВЈУТО

 

Се известуваат кандидатите кои го положиле испитот за судски службеник и кои продолжуваат на интервју за работното место од категорија В, ниво В4, Помлад соработник-преведувач (еден извршител), точка 1 од огласот бр.2/2021, дека интервјуто ќе се одржи на ден 02.04.2021 година со почеток во 9:50 часот во Основниот кривичен суд Скопје, судница 23, кат 7.

 

Кадидатите на денот на одржувањето на интервјуто потребно е со себе да носат документ за идентификација (важечка лична карта или патна исправа)

 

       Комисија за селекција за вработување за

                    работно место бр.1 Помлад соработник         

                         преведувач, категорија В, ниво В4

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.2 ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 2/2021 -  САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ-СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР-ИНФОРМАТИЧАР

 

Почитувани,

 

Во прилог се листата на кандидати со кои е спроведено Интервју за судски службеник кое се одржа на ден 02.04.2021 година во 09,50 часот во Основен кривичен суд Скопје, по јавен оглас бр.2/2021 објавен на ден 19.02.2021 година за вработување на 1-еден судски службеник на работно место Самостоен референт-систем администратор-информатичар, Категорија Г, Ниво Г1, реден број 2 од јавниот оглас и КОНЕЧНАТА РАНГ ЛИСТА со шифри на кандидати со вкупен број на освоени бодови

 

Прилог 1

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО КОИ Е СПРОВЕДЕНО ИНТЕРВЈУ

 

Шифра

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

2-2021/19-02-001

20

 

 

Прилог 3 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА

СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО

 

           

Ред.

број

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

Вкупно

1.

2-2021/19-02-001

17,76

35,5

20

73,26

 

 

                                                                                  Комисија за селекција за вработување

                      за работно место бр.2 од јавниот оглас        

                       2/2021 –Самостоен референт-систем

                           Администратор-информатичар,

                                     категорија Г, ниво Г1

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_