СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Соопштенија за јавност  |  08.2.2019
Резултати од административна селекција.

 

 

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1

07 СУ бр.202/19-1

08.02.2019 година

С К О П Ј Е

 

 

             ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

 

Работно место:

Категорија А, Ниво А2, Судски администратор

Број на извршители: 1

 

Комисијата консатира дека по распишаниот јавен оглас бр.3/2018 под т.1, Категорија А, Ниво А2, Судски администратор, се пријавиле – 2 (двајца) кандидати

           

1.Шифра:3/2018-015

2.Шифра:3/2018-030

 

-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

Шифра:3/2018-015- не ги исполнува законските услови предвидени во чл.9 ст.3 од Законот за судска служба

 

-РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

Шифра:3/2018-030- со вкупно освоени 21,1 бодови

 

 

 

           

                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1

07 СУ бр.202/19-2

08.02.2019 година

С К О П Ј Е

 

 

             ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

 

Работно место:

Категорија Б, Ниво Б4, Раководител на оддел – кривично полнолетни,

Број на извршители: 1

 

Комисијата консатира дека по распишаниот јавен оглас бр.3/2018 под т.2, Категорија Б, Ниво Б4, Раководител на оддел – кривично полнолетни, се пријавиле – 2 (двајца) кандидати

 

1.Шифра:3/2018-015

2.Шифра:3/2018-031

           

 

-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

нема

 

-РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

1.Шифра:3/2018-015- со вкупно освоени 24,03 бодови

2.Шифра:3/2018-031 – со вкупно освоени 23,19 бодови

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1

07 СУ бр.202/19-3

08.02.2019 година

С К О П Ј Е

 

 

             ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

 

Работно место:

Категорија В, Ниво В4,  помлад соработник во одделение за метеријално финансиско работење

Број на извршители: 1

 

Комисијата консатира дека по распишаниот јавен оглас бр.3/2018 под т.3, Категорија В, Ниво В4,  помлад соработник во одделение за метеријално финансиско работење, се пријавил – 1 (еден) кандидат

           

 1. Шифра:3/2018-042

 

-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

нема

 

-РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

1. Шифра:3/2018-042- со вкупно освоени 18,75 бодови

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1

07 СУ бр.202/19-4.

08.02.2019 година

С К О П Ј Е

 

 

             ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

 

Работно место:

Категорија Г, Ниво Г1, самостоен референт Сметководител

Број на извршители: 1

 

Комисијата консатира дека по распишаниот јавен оглас бр.3/2018 под т.4, Категорија Г, Ниво Г1, самостоен референт Сметководител, се пријавиле – 7 (седум) кандидати

 

      1. Шифра:3/2018-035

 1. Шифра:3/2018-048
 2. Шифра:3/2018-046
 3. Шифра:3/2018-053
 4. Шифра:3/2018-022
 5. Шифра:3/2018-052
 6. Шифра:3/2018-047

           

 

-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

1.Шифра:3/2018-035 – нема сертификат за англиски јазик и компјутерски програми за канцелариско работење

2. Шифра:3/2018-048 – нема доказ за стаж

3. Шифра:3/2018-046 – нема уверение од овластен сметководител

4. Шифра:3/2018-053 – нема доказ за стаж и уверение од овластен сметководител

5. Шифра:3/2018-022- нема уверение од овластен сметководител

6. Шифра:3/2018-052 – нема доказ за стаж и уверение од овластен сметководител

 

-РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

1. Шифра:3/2018-047- со вкупно освоени 19,87 бодови

 

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1

07 СУ бр.202/19-5

08.02.2019 година

С К О П Ј Е

 

 

             ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

 

Работно место:

Категорија Г, Ниво Г2, Виш судски референт – извршител во писарница

Број на извршители: 7 ( седум )

 

Комисијата консатира дека по распишаниот јавен оглас бр.3/2018 под т.5, Категорија Г, Ниво Г2, Виш судски референт – извршител во писарница, се пријавиле – 23 (дваесет и три) кандидати

 

 1. Шифра:3/2018-011
 2. Шифра:3/2018-003
 3. Шифра:3/2018-019
 4. Шифра:3/2018-052
 5. Шифра:3/2018-026 
 6. Шифра:3/2018-020
 7. Шифра:3/2018-021
 8. Шифра:3/2018-050
 9. Шифра:3/2018-041
 10. Шифра:3/2018-010
 11. Шифра:3/2018-043
 12. Шифра:3/2018-027
 13. Шифра:3/2018-022
 14. Шифра:3/2018-009
 15. Шифра:3/2018-045
 16. Шифра:3/2018-036
 17. Шифра:3/2018-046
 18. Шифра:3/2018-037
 19. Шифра:3/2018-008
 20. Шифра:3/2018-023
 21. Шифра:3/2018-012
 22. Шифра:3/2018-016
 23. Шифра:3/2018-014

 

-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

 

1.-Шифра:3/2018-011 – нема доказ за стаж

2. Шифра:3/2018-003 – нема документација кон пријава

3. Шифра:3/2018-019 – нема сертификат за компјутерски програми за канцелариско работење

4. Шифра:3/2018-052- нема доказ за стаж

5. Шифра:3/2018-026 – нема сертификат за компјутерски програми за канцелариско работење

6. Шифра:3/2018-020 – нема приложена целосна документација кон пријава

7. Шифра:3/2018-021 – нема доказ за стаж, сертификат за англиски јазик и компјутерски програми за канцелариско работење

8.Шифра:3/2018-050 – нема сертификат за англиски јазик и компјутерски програми за канцелариско работење

9. Шифра:3/2018-041 – нема  доказ за стаж

10.Шифра:3/2018-010 – нема доказ за стаж

11. Шифра:3/2018-043 – нема доказ за стаж

 

-РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

 1. Шифра:3/2018-027- со вкупно освоени 28,02 бодови
 2. Шифра:3/2018-022- со вкупно освоени 26,25 бодови
 3. Шифра:3/2018-009- со вкупно освоени 25,70 бодови
 4. Шифра:3/2018-045- со вкупно освоени 24,74 бодови
 5. Шифра:3/2018-036- со вкупно освоени 24,68 бодови
 6. Шифра:3/2018-046- со вкупно освоени 24,66 бодови
 7. Шифра:3/2018-037- со вкупно освоени 24,59 бодови
 8. Шифра:3/2018-008- со вкупно освоени 22,89 бодови
 9. Шифра:3/2018-023- со вкупно освоени 20,57 бодови
 10.  Шифра:3/2018-012- со вкупно освоени 20,28 бодови
 11.  Шифра:3/2018-016- со вкупно освоени 20,25 бодови
 12.  Шифра:3/2018-014- со вкупно освоени 19,00 бодови

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1

07 СУ бр.202/19-6

08.02.2019 година

С К О П Ј Е

 

 

             ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

Работно место:

Категорија Г, Ниво Г3,  судски референт – дактилограф

Број на извршители: 3

 

Комисијата консатира дека по распишаниот јавен оглас бр.3/2018 под т.6, Категорија Г, Ниво Г3,  судски референт – дактилограф, се пријавиле – 11 (единаесет) кандидат

 

 1. Шифра:3/2018-012
 2. Шифра:3/2018-039
 3. Шифра:3/2018-026
 4. Шифра:3/2018-004 
 5. Шифра:3/2018-025
 6. Шифра:3/2018-010
 7. Шифра:3/2018-049
 8. Шифра:3/2018-027
 9. Шифра:3/2018-046
 10. Шифра:3/2018-040
 11.  Шифра:3/2018-007

 

-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

1.-Шифра:3/2018-012 – неуредна пријава

2. Шифра:3/2018-039 – нема сертификат за англиски јазик и компјутерски програми за канцелариско работење

3. Шифра:3/2018-026- нема сертификат за компјутерски програми за канцелариско работење

4. Шифра:3/2018-004 – нема доказ за стаж

5. Шифра:3/2018-025 – нема доказ за стаж

6. Шифра:3/2018-010 – нема доказ за стаж

7.Шифра:3/2018-049 – нема доказ за стаж

 

-РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

 1. Шифра:3/2018-027 со вкупно освоени 28,02 бодови
 2. Шифра:3/2018-046- со вкупно освоени 24,66 бодови
 3. Шифра:3/2018-040 – со вкупно освоени 22.31 бодови
 4.  Шифра:3/2018-007- со вкупно освоени 21,49 бодови

 

 

 

 

 

 

 

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1

07 СУ бр.202/19-7

08.02.2019 година

С К О П Ј Е

 

 

             ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

 

Работно место:

Категорија Г, Ниво Г3,  судски референт – извршител во писарница

Број на извршители: 1

 

Комисијата консатира дека по распишаниот јавен оглас бр.3/2018 под т.7, Категорија Г, Ниво Г3,  судски референт – извршител во писарница, се пријавиле – 13 (тринаесет) кандидати

 

 1. 1.Шифра:3/2018-032
 2. Шифра:3/2018-043
 3. Шифра:3/2018-044
 4. Шифра:3/2018-028
 5. Шифра:3/2018-052
 6. Шифра:3/2018-022
 7. Шифра:3/2018-009
 8. Шифра:3/2018-045
 9. Шифра:3/2018-011
 10. Шифра:3/2018-051
 11. Шифра:3/2018-008
 12. Шифра:3/2018-018
 13. Шифра:3/2018-012

 

           

 

-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

1.-Шифра:3/2018-032 – нема доказ за стаж

2. Шифра:3/2018-043 – нема доказ за стаж

3. Шифра:3/2018-044 – нема сертификат за компјутерски програми за канцелариско работење

4. Шифра:3/2018-028- нема доказ за стаж

5. Шифра:3/2018-052 – нема доказ за стаж

 

-РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

 1. Шифра:3/2018-022 со вкупно освоени 26,25 бодови
 2. Шифра:3/2018-009- со вкупно освоени 25,70 бодови
 3. Шифра:3/2018-045- со вкупно освоени 24,74 бодови
 4. Шифра:3/2018-011- со вкупно освоени 24,52 бодови
 5. Шифра:3/2018-051- со вкупно освоени 23,21бодови
 6. Шифра:3/2018-008- со вкупно освоени 22,89 бодови
 7. Шифра:3/2018-018- со вкупно освоени 20,29 бодови
 8. Шифра:3/2018-012- со вкупно освоени 20,28 бодови

 

 

 

 

           

 

 

 

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1

07 СУ бр.202/19-8

08.02.2019 година

С К О П Ј Е

 

 

             ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

 

Работно место:

Категорија Г, Ниво Г4,  помлад судски референт – извршител во писарница

Број на извршители: 4

 

Комисијата консатира дека по распишаниот јавен оглас бр.3/2018 под т.8, Категорија Г, Ниво Г3,  помлад судски референт – извршител во писарница, се пријавиле – 34 (триесет и четири) кандидати

 

 1. Шифра:3/2018-029
 2. Шифра:3/2018-001
 3. Шифра:3/2018-038
 4. Шифра:3/2018-044
 5. Шифра:3/2018-002
 6. Шифра:3/2018-026
 7. Шифра:3/2018-006
 8. Шифра:3/2018-024
 9. Шифра:3/2018-013
 10. Шифра:3/2018-027
 11. Шифра:3/2018-005
 12. Шифра:3/2018-022
 13. Шифра:3/2018-050
 14. Шифра:3/2018-009
 15.  Шифра:3/2018-017
 16.  Шифра:3/2018-045
 17. Шифра:3/2018-046
 18.  Шифра:3/2018-011
 19. Шифра:3/2018-037
 20. Шифра:3/2018-051
 21.  Шифра:3/2018-028
 22. Шифра:3/2018-008
 23.  Шифра:3/2018-052
 24.  Шифра:3/2018-040
 25. Шифра:3/2018-023
 26. Шифра:3/2018-043
 27. Шифра:3/2018-041
 28. Шифра:3/2018-054
 29. Шифра:3/2018-023
 30. Шифра:3/2018-018
 31. Шифра:3/2018-012
 32. Шифра:3/2018-010
 33. Шифра:3/2018-034
 34. Шифра:3/2018-033

           

 

-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА 

 

1.-Шифра:3/2018-029 – нема сертификат за англиски јазик и компјутерски програми за канцелариско работење

2. Шифра:3/2018-001 – нема пријава

3. Шифра:3/2018-038 – нема сертификат за англиски јазик

4. Шифра:3/2018-044- нема сертификат за компјутерски програми за канцелариско работење

5. Шифра:3/2018-002 – нема државјанство и сертификат за компјутерски програми за канцелариско работење

6. Шифра:3/2018-026 – нема сертификат за компјутерски програми за канцелариско работење

7. Шифра:3/2018-006 – нема документација

8. Шифра:3/2018-024 – нема документација

 

 

-РАНГ-ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА

 

 

 1. Шифра:3/2018-013 со вкупно освоени 29,00 поени
 2. Шифра:3/2018-027- со вкупно освоени 26,02 поени
 3. Шифра:3/2018-005- со вкупно освоени 25,42 поени
 4. Шифра:3/2018-022- со вкупно освоени 24,25 поени
 5. Шифра:3/2018-050- со вкупно освоени 23,75 поени
 6. Шифра:3/2018-009- со вкупно освоени 23,70 поени
 7. Шифра:3/2018-017 со вкупно освоени 23,21 поени
 8. Шифра:3/2018-045 со вкупно освоени 22,74 поени
 9. Шифра:3/2018-046 со вкупно освоени 22,66 поени
 10. Шифра:3/2018-011 со вкупно освоени 22,52 поени
 11. Шифра:3/2018-037 со вкупно освоени 21,84 поени
 12. Шифра:3/2018-051 со вкупно освоени 23,21 поени
 13. Шифра:3/2018-028 со вкупно освоени 21,05 поени
 14. Шифра:3/2018-008 со вкупно освоени 20,64 поени
 15. Шифра:3/2018-052 со вкупно освоени 20,45 поени
 16. Шифра:3/2018-040 со вкупно освоени 20,31 поени
 17. Шифра:3/2018-023 со вкупно освоени 19,57 поени
 18. Шифра:3/2018-043 со вкупно освоени 19,21 поени
 19. Шифра:3/2018-041 со вкупно освоени 19,14 поени
 20. Шифра:3/2018-054 со вкупно освоени 18,61 поени
 21. Шифра:3/2018-023 со вкупно освоени 18,57 поени
 22. Шифра:3/2018-018 со вкупно освоени 18,29 поени
 23. Шифра:3/2018-012 со вкупно освоени 17,78 поени
 24. Шифра:3/2018-010 со вкупно освоени 17,24 поени
 25. Шифра:3/2018-034 со вкупно освоени 5 поени само за компјутери
 26. Шифра:3/2018-033 со вкупно освоени 5 поени само за компјутери

 

 

 

 

 

 

           ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат кандидатите кои ја поминале административаната селекција дека стручниот дел од испитот за судски службеник ќе се одржи на ден 20.02.2019 година во 10:00 часот во Основниот суд Скопје I – Скопје, 1 кат судница бр.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_