ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

Настани, Новости  |  02.12.2020
РЕЗУЛТАТИ – БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД ОД ДЕЛОТ ОД ИСПИТОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА (АНГЛИСКИ ЈАЗИК) ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.5 ПОМЛАД СУДСКИ РЕФЕРЕТН-ДОСТАВУВАЧ, КАТЕГОРИЈА Г, НИВО Г4, ТРИ ИЗВРШИТЕЛИ

Почитувани,

 

Во прилог, резултати - број на освоени бодови од полагањето на од испитот за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на европската унија (англиски јазик) по шифра на кандидати за работно место Помлад судски референт-доставувач, категорија Г, ниво Г4, три извршители:

 

Шифра

Освоени бодови од стручниот дел од испитот

2-2020/26-10-009

14

2-2020/26-10-018

13

2-2020/26-10-030

13

2-2020/26-10-035

14

2-2020/26-10-041

14,5

2-2020/26-10-043

13,5

 

                                                                                    Комисија за селекција за вработување

                                                                                    за работно место бр.5 Помлад судски

                                                                                    референт – доставувач, категорија Г,

                                                                                    ниво Г4

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_