СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

Новости  |  10.12.2020
Конечни ранг листи по јавен оглас 2/2020

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.4 ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 2/2020 -  ВИШ СУДСКИ РЕФЕРЕНТ-ИЗВРШИТЕЛ ВО ПИСАРНИЦА

 

Почитувани,

 

Во прилог се листата на кандидати со кои е спроведено Интервју за судски службеник кое се одржа на ден 09.12.2020 година во 10,00 часот во Основен кривичен суд Скопје, по јавен оглас бр.2/2020 објавен на ден 26.10.2020 година за вработување на 3-три судски службеници на работно место Виш судски референт-извршител во писарница, Категорија Г, Ниво Г2, реден број 4 од јавниот оглас и КОНЕЧНАТА РАНГ ЛИСТА со шифри на кандидати со вкупен број на освоени бодови

 

Прилог 1

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО КОИ Е СПРОВЕДЕНО ИНТЕРВЈУ

 

Шифра

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

2-2020/26-10-040

11

2-2020/26-10-013

14

2-2020/26-10-026

12

2-2020/26-10-046

20

2-2020/26-10-003

20

2-2020/26-10-027

13

2-2020/26-10-012

20

2-2020/26-10-001

19

2-2020/26-10-041

10

2-2020/26-10-039

14

2-2020/26-10-032

12

2-2020/26-10-006

18

2-2020/26-10-007

18

 

 

Прилог 3 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА

СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО

 

           

Ред.

број

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

Вкупно

1.

2-2020/26-10-046

23,62

39,5

20

83,12

2.

2-2020/26-10-003

22,26

39

20

81,26

3.

2-2020/26-10-012

22,63

38,25

20

80,88

4.

2-2020/26-10-001

21,86

38,75

19

79,61

5.

2-2020/26-10-040

28,95

39,5

11

79,45

6.

2-2020/26-10-013

26,94

38,25

14

79,19

7.

2-2020/26-10-026

29,22

34,75

12

75,97

   8.

2-2020/26-10-006

21,24

34,75

18

73,99

9.

2-2020/26-10-027

22,72

38,25

13

73,97

10.

2-2020/26-10-039

22,41

36,5

14

72,91

11.

2-2020/26-10-041

24,53

35,75

10

70,28

12.

2-2020/26-10-007

20,58

30,75

18

69,33

13.

2-2020/26-10-032

23,02

33,75

12

68,77

 

 

                                                                                 Комисија за селекција за вработување

                      за работно место бр.4 од јавниот оглас        

                  2/2020 -Виш судски референт- извршител

                        во писарница, категорија Г, ниво Г2

 

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.5 ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 2/2020 -  ПОМЛАД СУДСКИ РЕФЕРЕНТ-ДОСТАВУВАЧ

 

Почитувани,

 

Во прилог се листата на кандидати со кои е спроведено Интервју за судски службеник кое се одржа на ден 09.12.2020 година во 11,00 часот во Основен кривичен суд Скопје, по јавен оглас бр.2/2020 објавен на ден 26.10.2020 година за вработување на 3-три судски службеници на работно место Помлад судски референт-доставувач, Категорија Г, Ниво Г4, реден број 5 од јавниот оглас и КОНЕЧНАТА РАНГ ЛИСТА со шифри на кандидати со вкупен број на освоени бодови

    

Прилог 1

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО КОИ Е СПРОВЕДЕНО ИНТЕРВЈУ

 

 

Шифра

Освоени бодови од интервјуто

2-2020/26-10-009

18

2-2020/26-10-018

20

2-2020/26-10-030

13

2-2020/26-10-035

18

2-2020/26-10-041

10

2-2020/26-10-043

8

 

 

 

Прилог 3 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА

СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО

 

           

Ред.

број

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

Вкупно

1.

2-2020/26-10-009

16,87

38

18

72,87

2.

2-2020/26-10-035

16,27

38

18

72,27

3.

2-2020/26-10-018

14,60

34,75

20

69,35

4.

2-2020/26-10-030

18,34

37,5

13

68,84

5.

2-2020/26-10-043

23,31

37,25

8

68,56

6.

2-2020/26-10-041

22,53

35,75

10

68,28

 

 

       Комисија за селекција за вработување

        за работно место бр. 5 од јавниот оглас 2/2020

                -Помлад судски референт-доставувач,

                               категорија Г, ниво Г4

 

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.1 ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 2/2020 -  ПОМЛАД СУДСКИ СОРАБОТНИК

 

Почитувани,

 

Во прилог се листата на кандидати со кои е спроведено Интервју за судски службеник  кое се одржа на ден 09.12.2020 година во 09,00 часот во Основен кривичен суд Скопје, по јавен оглас бр.2/2020 објавен на ден 26.10.2020 година за вработување на 2-два судски службеници на работно место – Помлад судски соработник, Категорија В, Ниво В4, реден број 1 од јавниот оглас и КОНЕЧНАТА РАНГ ЛИСТА со шифри на кандидати со вкупен број на освоени бодови

 

Прилог 1

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО КОИ Е СПРОВЕДЕНО ИНТЕРВЈУ

 

 

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

1.

2-2020/26-10-002

11

2.

2-2020/26-10-015

12

3.

2-2020/26-10-019

13

4.

2-2020/26-10-005

20

5.

2-2020/26-10-023

14

6.

2-2020/26-10-020

14

7.

2-2020/26-10-010

20

8.

2-2020/26-10-036

14

9.

2-2020/26-10-022

14

10.

2-2020/26-10-037

15

 

 

Прилог 3 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА

СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО

 

             

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

 

Вкупно

1.

2-2020/26-10-005

20,11

39

20

79,11

2.

2-2020/26-10-010

22,74

34

20

76,74

3.

2-2020/26-10-002

25,39

39

11

75,39

4.

2-2020/26-10-019

21,56

38,5

13

73,06

5.

2-2020/26-10-023

20,93

37,75

14

72,68

6.

2-2020/26-10-015

21,88

38,5

12

72,38

7.

2-2020/26-10-020

19,21

39

14

72,21

8.

2-2020/26-10-036

20,49

36

14

70,49

9.

2-2020/26-10-022

18,73

37,75

14

70,48

10.

2-2020/26-10-037

19,05

35,5

15

69,55

 

                                                                       Комисија за селекција за вработување за

          работно место бр.1 од јавниот оглас 2/2020       

   -Помлад судски соработник, категорија В, ниво В4

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_