Корисни линкови [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Корисни линкови

Домашни линкови

Комора на медијатори

Именик на медијатори 2018

 

Меѓународни линкови

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ -3/21

  Новости  | 01.12.2021
  Врз основа на член 23 од Законот за работните односи (Пречистен текст, „Сл. Весник на РМ“ бр. 27/16, 120/18 и „Сл. Весник на РСМ“ бр.110/19 и 267/20) вв. член 3 став 2 и член 20 од Законот за судска служба(„Службен весник на РМ“ број 43/14,33/15,98/15,6/16,198/18 и 248/18), како и член 5 од Правилникот за систематизација на работните места во судот [повеќе]
 • ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ - 2/2021

  Новости  | 01.12.2021
  Врз основа на член 17 став 1, член 20 став 1 алинеја 1 и чл. 25 од Законот за судска служба („Сл. весник на РМ“ број 43/14,33/15, 98/15,06/16,198/18 и 248/18) и Правилникот за формата и содржината на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работните места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници („Сл. весник на РМ“ број 236/ 18) [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 29.11.2021
  «57» «ТС1-260/21» [повеќе]

Сите вести