Поднеси претставка [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Претставкии

Полињата означени со * се задолжителни. Вашата адреса, телефон и емаил адреса нема да бидат објавени.

 

Број на предмет*
Судија*
Својство*

Подносител

Име и презиме*
Адреса*
Контакт телефон*
Емаил*
Текст на представка*
* задолжително поле

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 15.7.2021
  ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ - Одделение за трговски спорови - 55 МАЛВ-ТС број 189/21 15.07.2021 година С к о п ј е [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 13.7.2021
  ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ - Одделение за трговски спорови - 56 МАЛВТС-144/17 13.07.2021 година С к о п ј е [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 07.7.2021
  ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ - Одделение за трговски спорови - 62 МАЛВТС-134/21 07.07.2021 година С к о п ј е [повеќе]

Сите вести