Procedura penale [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Procedura penale

Teksti standart Lorem Ipsum, i përdorur që në vitet 1500

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available

 • Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text
 • Used since the 1500s is reproduced below for those interested
 • Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum
Përmbledhje Shkarko

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • NJ O F T I M

  Risi  | 14 Pri 2021
  Publikuar në tabelën e shpalljeve më 14.04.2021 GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP -Njësia për konteste tregtare falimentim dhe likuidim- 61.UP1-KT-1102/19 14.04.2021 Sh k u p NJ O F T I M Në kontestin të evidentuar nga paditësi Shoqëria për tregëti dhe shërbime KAR-H-AUTO SHPKNJP SHKUP, kundër të paditurit Shoqëri për prodhim, tregti dhe shërbime FLIT KONSALTING eksport–import SHPKNJP Shkup, për borxh, vlera e kontestit 37.740,00 denarë, gjatë procedurës, i padituri Shoqëri për prodhim, tregti dhe shërbime FLIT KONSALTING eksport – import SHPKNJP SHKUP me adresë Rr. Albert Anjshtajn nr.4/1-1 Shkup nuk e ka lajmëruar gjykatën për ndryshim të adresës së selisë, në pajtim me nen.140 nga Ligji për procedurë kontestimore. [më shumë]
 • Publikuar në tabelën e shpalljeve më 12.04.2021

  Risi  | 12 Pri 2021
  Publikuar në tabelën e shpalljeve më 12.04.2021 GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP -njësia për konteste tregtare falimentim dhe likuidim- 61.UP1-KT-1598/19 12.04.2021 Sh k u p NJ O F T I M Në kontestin të evidentuar nga paditësi Bujk individual PANORAMA Dragi Tomisllav Zoriq f. Josifovo, kundër të paditurit Shoqëri për hulumtime të përparuara në marketing, prodhim, qarkullim dhe shërbime intelektuale JUNIKS SHPK SHKUP, për borxh, vlera e kontestit 998.489,00 denarë, gjatë procedurës, i padituri Shoqëri për hulumtime të përparuara në marketing, prodhim, qarkullim dhe shërbime intelektuale JUNIKS SHPK SHKUP me adresë Rr. Pero Nakov nr.108 B Shkup nuk e ka lajmëruar gjykatën për ndryshim të adresës së selisë, në pajtim me nen.140 nga Ligji për procedurë kontestimore. [më shumë]
 • NJ O F T I M

  Risi  | 2 Pri 2021
  X.VVK-131/21 [më shumë]

Të gjitha lajmet