СООПШТЕНИЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ

Новости  |  08.10.2020
во врска со стечајната постапка над Еуростандард банка АД Скопје во стечај

 

 

 

 

СООПШТЕНИЕ

во врска со стечајната постапка над Еуростандард банка АД Скопје во стечај

 

 

Судот ги информира доверителите и другите заинтересирани субјекти дека рочиштето по предметот на Основниот граѓански суд Скопје СТ-123/20, кое се однесува на стечајната постапка над Еуростандард банка АД Скопје во стечај, закажано за 08.10.2020 година во 13 часот, ќе се одложи за 06.11.2020 година во 10 часот, со оглед дека е во тек вршењето на достава на табелата-шема на доверители со оспорени побарувања. Доверителите ќе имаат право во рок од 8 дена од нејзиниот прием да поднесат приговор против истата.

 

 

 

08.10.2020 година

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_