Конечна ранг листа бр4 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа бр4

Новости  |  30.5.2019

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ

07. Су.бр.60/19-9

28.05.2019 година

СКОПЈЕ       

 

 

          КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА   НА   КАНДИДАТИ  СО ВКУПЕН БРОЈ БОДОВИ 

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.Судски референт – дактилограф – Категорија Г, ниво Г-3

 

 

 

            1.Шифра:  4/2018-34   Бодови : 82

 

            2. Шифра:  4/2018-74   Бодови : 81,98

 

            3.Шифра:  4/2018-17   Бодови : 80,45

 

           4.Шифра:  4/2018-49   Бодови : 79,14

 

            5.Шифра:  4/2018-52   Бодови : 78,96

 

            6.Шифра:  4/2018-58   Бодови : 78,58

 

            7. Шифра:  4/2018-48   Бодови : 77,21

 

            8. Шифра:  4/2018-76   Бодови : 77,01

 

 

 

 

                                                           

                                               

                         Комисија за слекција за вработување за работното место бр.4    

                     Судски референт дактилограф – Категорија Г, ниво Г-3

                  

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_