СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ

Новости  |  21.12.2017
Поради поголемиот интерес од страна на медиумите во врска со предметот СТ.бр.1193/17, Ве известуваме дека на ден 15.12.2017 година, донесено е Решение за поведување на претходна постапка за испитување на услови за отварање на стечајна постапка над должникот МПМ. Рочиштето по предметот СТ.бр.1193/17 е закажано за ден 18.01.2018 година, во 9,45 часот.

СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ

 

Поради поголемиот интерес од страна на медиумите во врска со предметот СТ.бр.1193/17, Ве известуваме дека на ден 15.12.2017 година, донесено е Решение за поведување на претходна постапка за испитување на услови за отварање на стечајна постапка над должникот МПМ. Рочиштето по предметот СТ.бр.1193/17 е закажано за ден 18.01.2018 година, во 9,45 часот.

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_