КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

Новости  |  27.11.2020
ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.6 СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - ДАКТИЛОГРАФ

 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.6 СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - ДАКТИЛОГРАФ

 

            Почитувани,

 

            Во прилог е конечната ранг-листа на кандидати по јавен оглас 2/2020 за работното место број 6 - Судски референт – дактилограф, Категорија Г, ниво Г-3.

 

                                                                       

                                                   

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-758/20-2
24.11.2020 година
С к о п ј е

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-758/20-2
viti 24.11.2020
S h k u p

 

            ПРИЛОГ 2

 

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА НА  КАНДИДАТИ 

СО ВКУПЕН БРОЈ НА БОДОВИ

 

по Јавен оглас 2/2020

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 6 – Судски референт – дактилограф,

Категорија Г, ниво Г-3,- 2 (двајца) извршители

 


Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервју

 

Вкупно

02/2020-16

23,46

39,25

20

82,71

02/2020-8

23,42

38,5

20

81,92

02/2020-47

31,21

39,5

10

80,71

02/2020-27

21,21

39,25

14,66

75,12

02/2020-23

18,08

38,25

12,66

68,99

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 6 –
Судски референт – дактилограф, Категорија Г, ниво Г-3,

по јавен оглас 2/2020
 

                                                                        

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_