С О О П Ш Т Е Н И Е [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

С О О П Ш Т Е Н И Е

Новости  |  09.5.2024
ППНИ-267/24

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ

ППНИ-267/24

09.05.2024 година

С к о п ј е

 

 

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

 

 

Во спорот заведен од должникот Ѓорѓи Данилов во текот на постапката должникот Ѓорѓи Данилов од Скопје не го извести судот за промена на адресата на седиштето .

 

Бидејќи судскиот доставувач не можеше да дознае во кое место односно седиште е отселен должникот, судот во смисла на член 9 од Законот за стечај одреди доставувањето да се изврши со истакнување на писменото на огласната табла на судот.

 

Со ова соопштение се објавува на огласна табла писмо- барање за уредување на приговор од 25.03.2024 година, со напомена да доколку странката не се јави лично да го прими писменото во рок од 8 дена по истекот на третиот ден сметано од денот на прикачувањето на писменото на огласна табла ќе се смета дека доставата е уредно извршена.

 

 

 

 

Одговорен работник

_________________,

 

 

 

 

 

Закачено на огласна табла на 09.05.2024 година

 

 

Извадено од огласна табла на ____________ година

 

 

 

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_