С О О П Ш Т Е Н И Е [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

С О О П Ш Т Е Н И Е

Risi  |  3 Kor 2024
ППНИ-182/24

Огласено на огласна табла на 28.06.2024 година

 

 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ

- ППНИ Одделение-

ППНИ-182/24

28.06.2024година

С к о п ј е

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Во спорот заведен од доверителот СТОПАНСКА БАНКА, против должникот Друштво за производство и трговија ШУМАН ДООЕЛ Скопје трето лицеАлександар Велјановски во текот на постапката, странката Александар Велјановски не го извести судот за промена на дресата на седиштето, во смисла на чл.140 од Законот за парничната постапка.

 

Поради тоа, судот во смисла на чл.125, чл.129 и чл.140 од Законот за парничната постапка (Сл.весник на РМ бр.79/05 и 110/08), одреди доставувањето да се врши со објава на писменото на огласна табла на судот.

 

Со ова соопштение се објавува на огласна табла РЕШЕНИЕ ОД 27.06.2024Г. По истекот на рок од 8 дена од денот на објавувањето на огласна табла ќе се смета дека доставата е уредно извршена.

 

Одговорен работник,

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_