ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС број-2/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС број-2/2022

Новости  |  26.1.2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС број-2/2022 на Основен Граѓански суд Скопје Соопштение за датум и време за одржување на административната селекција


 


 


 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС број-2/2022 на Основен Граѓански суд Скопје


 

Соопштение за датум и време за одржување на административната селекција

 

Почитувани,

Во врска со објавениот јавен оглас бр.2/2022 на Основен Граѓански суд Скопје, за вработување на неопределено време на 6 (шест) судски службеници, Ве известуваме дека Комисијата за селекција за врабување на судски службеници ќе врши административна селекција, на ден 31.01.2023 година во 10,00 часот.

Резултатите од извршената административма селекција на кандидатите ќе бидат објавени во рок од 3 дена од завршувањето на истата на официјалната интернет страна на судот.


 

Од Комисијата за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_