ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 4/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 4/2019

Новости  |  02.1.2020

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА                                            REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ                                              GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP

31.12.2019 година                                                                               viti 31.12.2019

С к о п ј е                                                                                             S H K U P

 

 

 

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 4/2019

 

 

 

Втората фаза на селекција (испит за судски службеници) по јавниот оглас 4/2019 ќе се одржи на ден 08.01.2020 година (среда), во 11:00 часот, во салата за состаноци на првиот кат, соба број 6, во Основен граѓански суд Скопје.

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1-
Виш судски референт за прием и експедиција на пошта, Категорија Г, ниво Г-2

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_