РЕЗУЛТАТИ ОД СПРОВЕДЕНИОТ ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИК ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД СПРОВЕДЕНИОТ ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИК ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

Новости  |  19.11.2020
ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.6 СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - ДАКТИЛОГРАФ

 

 

 

РЕЗУЛТАТИ ОД СПРОВЕДЕНИОТ ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИК ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.6 СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - ДАКТИЛОГРАФ

 

            Почитувани,

 

            Во прилог се листите од спроведениот испит за судски службеник по јавен оглас 2/2020 за работното место број 6 - Судски референт – дактилограф, Категорија Г, ниво Г-3, и терминот на одржување на третата фаза на селекција (интервју).

 

 

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-731/20-1
18.11.2020 година
С к о п ј е

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-731/20-1
viti 18.11.2020
S h k u p

           

ПРИЛОГ 1

 

ЛИСТА   НА    КАНДИДАТИ    КОИ  ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ

 

по Јавен оглас 2/2020

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 6 – Судски референт – дактилограф,

Категорија Г, ниво Г-3,- 2 (двајца) извршители

 

           

 

 

Шифра

Освоени бодови од стручниот дел од испитот

Освоени бодови од испитот за познавање на англиски јазик

Вкупно освоени бодови од испитот за судски службеник

02/2020-8

25

13,5

38,5

02/2020-16

24,25

15

39,25

02/2020-23

23,75

14,5

38,25

02/2020-27

24,25

15

39,25

02/2020-47

25

14,5

39,5

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 6 – Судски референт – дактилограф, Категорија Г, ниво Г-3,

 по јавен оглас 2/2020
 

                                                                       

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-731/20-2
18.11.2020 година
С к о п ј е

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-731/20-2
viti 18.11.2020
S h k u p

 

            ПРИЛОГ 2

 

РАНГ - ЛИСТА  НА  КАНДИДАТИ  КОИ  ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ

 

по Јавен оглас 2/2020

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 6 – Судски референт – дактилограф,

Категорија Г, ниво Г-3,- 2 (двајца) извршители

 


Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

 

Вкупно

02/2020-47

31,21

39,5

70,71

02/2020-16

23,46

39,25

62,71

02/2020-8

23,42

38,5

61,92

02/2020-27

21,21

39,25

60,46

02/2020-23

18,08

38,25

56,33

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 6 –
Судски референт – дактилограф, Категорија Г, ниво Г-3,

по јавен оглас 2/2020
 

                                                                        

 

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-731/20-3
18.11.2020 година
С к о п ј е

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-731/20-3
viti 18.11.2020
S h k u p

 

 

 

            ПРИЛОГ 3

 

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ НЕ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ

 

по Јавен оглас 2/2020

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 6 – Судски референт – дактилограф,

Категорија Г, ниво Г-3,- 2 (двајца) извршители

 

 

 

Шифра

/

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 6 – Судски референт – дактилограф, Категорија Г, ниво Г-3,

по јавен оглас 2/2020
 

                       

 

 

 

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-731/20-4
18.11.2020 година
С к о п ј е

 

 

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-731/20-4
viti 18.11.2020
S h k u p

 

 

            ПРИЛОГ 4

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ТРЕТАТА  ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ  6 – Судски референт – дактилограф,

Категорија Г, ниво Г-3,- 2 (двајца) извршители

 

 

            Третата фаза на селекција (интервју) по јавниот оглас 2/2020 за работното место број  6 – Судски референт – дактилограф, Категорија Г, ниво Г-3, ќе се одржи на ден 24.11.2020 година (вторник), во 10,00 часот, во салата за состаноци на првиот кат, соба број 6, во Основен граѓански суд Скопје.

 

           

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 6 – Судски референт – дактилограф, Категорија Г, ниво Г-3,

по јавен оглас 2/2020
 

                                                                         

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_