ИЗВЕСТУВАЊЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Новости  |  26.3.2020
во врска со рочишта и дејствија за одделни предмети

 

И З В Е С Т У В А Њ Е

 

             Почитувани,

 

Ве известуваме дека информации за рочишта и дејствија за одделни предмети, со оглед на видот на предметите, можете да добиете на следните телефонски броеви:

 

1. Писарница на Оддел за имотни спорови, спорови од мала вредност и семејни спорови:

02/3120171 или 02/3119803

локал 144

 

2. Писарница на Оддел за оставински и вонпарнични предмети:

02/3120171 или 02/3119803

локал 152

 

3. Писарница на Оддел за работни спорови:

02/3120171 или 02/3119803

локал 242

 

4. Писарница за трговски спорови:

02/3292400

локал 805

 

Со почит,

 

                                                                       

Основен граѓански суд Скопје

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_