Резултати од административна селекција по јавен оглас 5-2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од административна селекција по јавен оглас 5-2019

Новости  |  30.12.2019
Почитувани, Во прилог се листите од спроведената Административна селекција по јавен оглас 5/2019 и терминот на одржување на втората фаза на селекција (испит за судски службеник).

Почитувани,

 

Во прилог се листите од спроведената Административна селекција по јавен оглас 5/2019 и терминот на одржување на втората фаза на селекција (испит за судски службеник).

ПРИЛОГ 1

 

ЛИСТА   НА   НЕУРЕДНИ  И  УРЕДНИ  КАНДИДАТИ

 

по Јавен оглас 5/2019

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Раководител на оддел за работни спорови,

Категорија Б, Ниво Б-4 - 1 (еден) извршител

 

 

 

            1. Листа на неуредни кандидати

 

Шифра

Причина за неуредност

5/2019-1

Кандидатот не ги исполнува посебните услови во однос на должината на работното искуство во струката по положен правосуден испит

 

 

 

            2. Листа на уредни кандидати

 

 

Освоени бодови од административната селекција

Шифра

Образование

Работно искуство

Познавање на компјутерски програми за канцелариско работење

ВКУПНО

5/2019-2

14,85

2

5

21,85

5/2019-3

14,02

2

5

21,02

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 1 - Раководител на оддел за работни спорови, Категорија Б, Ниво Б-4,
по јавен оглас 5/2019

 

ПРИЛОГ 2

 

РАНГ-ЛИСТА НА КАНДИДАТИ

КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА СО БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ

 

по Јавен оглас 5/2019

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Раководител на оддел за работни спорови,

Категорија Б, Ниво Б-4 - 1 (еден) извршител

 

 


Шифра

Освоени бодови од административната селекција

5/2019-2

21,85

5/2019-3

21,02

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 1 - Раководител на оддел за работни спорови, Категорија Б, Ниво Б-4,
по јавен оглас 5/2019

 

ПРИЛОГ 3

 

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА

 

по Јавен оглас 5/2019

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Раководител на оддел за работни спорови,

Категорија Б, Ниво Б-4 - 1 (еден) извршител

 

 

Шифра

5/2019-1

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 1 - Раководител на оддел за работни спорови, Категорија Б, Ниво Б-4,
по јавен оглас 5/2019

 

ПРИЛОГ 4

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 5/2019

 

 

            Втората фаза на селекција (испит за судски службеник) по јавниот оглас 5/2019 за кандидатите кои ја поминале административната селекција ќе се одржи на ден 20.01.2020 година (понеделник), во 09,30 часот, во салата за состаноци на првиот кат, соба број 6, во Основен граѓански суд Скопје.

 

            Базата на прашања за стручниот испит и за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европската унија (англиски, француски, германски) е објавена на веб страната на судот.

 

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 1 - Раководител на оддел за работни спорови, Категорија Б, Ниво Б-4,
по јавен оглас 5/2019

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_