РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2022 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.3 ПОМЛАД СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - ЗАПИСНИЧАР [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2022 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.3 ПОМЛАД СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - ЗАПИСНИЧАР

Новости  |  02.2.2023

ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.3 Помлад судски референт – записничар

РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2022 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.3 ПОМЛАД СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - ЗАПИСНИЧАР


 

Почитувани,

 

Во прилог се листите од спроведената Административна селекција по јавен оглас 2/2022 за работното место број 3- Помлад судски референт - записничар, Категорија Г, ниво Г-4 и терминот на одржување на втората фаза на селекција (испит за судски службеник).

 

ПРИЛОГ 1

 

ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

по Јавен оглас 2/2022

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 3 – Помлад судски референт - записничар, Категорија Г, ниво Г-4 - 1(еден) извршител

 

1. Листа на неуредни кандидати

 

Шифра

Причина за неуредност

02/2022-15

Некомплетна и неуредна пријава

 

 

2. Листа на уредни кандидати

 

 

Освоени бодови од административната селекција

Шифра

Образование

Работно искуство

Познавање на компјутерски програми за канцелариско работење

ВКУПНО

02/2022-1

9,84

2

5

16,84

02/2022-8

13,11

2

5

20,11

02/2022-9

18,95

2,25

5

26,2

02/2022-10

15,32

2

5

22,32

02/2022-28

11,13

2

5

18,13

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 3- Помлад судски референт - записничар, Категорија Г, ниво Г-4,по јавен оглас 2/2022
 

 

ПРИЛОГ 2

 

РАНГ-ЛИСТА НА КАНДИДАТИ

КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА СО БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ

по Јавен оглас 2/2022

 

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 3- Помлад судски референт - записничар, Категорија Г, ниво Г-4, - 1 (еден) извршител

 


Шифра

Освоени бодови од административната селекција

02/2022-9

26,2

02/2022-10

22,33

02/2022-8

20,11

02/2022-28

18,13

02/2022-1

16,84

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 3- Помлад судски референт - записничар
, Категорија Г, ниво Г-4,по јавен оглас 2/2022
 

ПРИЛОГ 3

 

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА

 

по Јавен оглас 2/2022

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 3- Помлад судски референт - записничар, Категорија Г, ниво Г-4, - 1 (еден) извршител

 

 

 

Шифра

Причина за неуредност

02/2022-15

Некомплетна и неуредна пријава

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 3- Помлад судски референт - записничар
, Категорија Г, ниво Г-4,по јавен оглас 2/2022
 

ПРИЛОГ 4

 

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА

НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2022

 

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 3 – Помлад судски референт - записничар, Категорија Г, ниво Г-4,- 1 (еден) извршител

 

 

Втората фаза на селекција (испит за судски службеник) по јавниот оглас 2/2022 за кандидатите кои ја поминале административната селекција за работното место број 3– Помлад судски референт - записничар, Категорија Г, ниво Г-4, ќе се одржи на ден 21.02.2023 година (вторник), во 09:00 часот, во Основен граѓански суд Скопје.

 

Базата на прашања за стручниот испит и за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европската унија (англиски, француски, германски)

е објавена на веб страната на судот.

 

Кандидатите кои ќе го полагаат испитот со себе да носат важечка лична карта или патна исправа.

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 3- Помлад судски референт - записничар
, Категорија Г, ниво Г-4,по јавен оглас 2/2022
 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_