ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС БР.4/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС БР.4/2019

Новости  |  03.12.2019
ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС БР.4/2019 Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција

 

И З В Е С Т У В А Њ Е

 

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС БР.4/2019

Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција

 

Почитувани,

 

Во врска со објавениот оглас бр.4/19 од 15.11.2019 година, за вработување на судски службеник за работно место Категорија Г, ниво Г-2,  Виш судски референт за прием и експедиција на пошта - 1  извршител, на неопределено време во Основен граѓански суд Скопје, Ве известување дека Комисијата за селекција за вработување на судски службеник ќе врши административна селекција, на ден 05.12.2019 година (четврток) во 09:00 часот.

Резултатите од извршената административна селекција на кандидатите ќе бидат објавени во рок од 3 дена од завршувањето на истата на официјалната интернет страна на судот.

 

                                    Од Комисијата за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_