листа на кандидати со вкупен број бодови по јавен оглас 2/2019. [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

листа на кандидати со вкупен број бодови по јавен оглас 2/2019.

News  |  Jul 24, 2019
Во прилог е конечната ранг - листа на кандидати со вкупен број бодови по јавен оглас 2/2019.

Почитувани,

 

Во прилог е конечната ранг - листа на кандидати со вкупен број бодови по јавен оглас 2/2019.

 

 


Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
07-Су.бр.669/19-12
24.07.2019 година
С к о п ј е


 

 

 

 

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА   НА   КАНДИДАТИ  СО ВКУПЕН БРОЈ БОДОВИ

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Судски администратор категорија А, ниво А-2

 

 

 

Шифра:

Вкупен број на бодови освоени од административна селекција

Вкупен број на бодови освоени од испитот за судски службеник

Вкупен број на бодови освоени од  интервју

Вкупно

2/2019-2

23,6

38,5

20

82,1

 

 

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1- Судски администратор, Категорија А, ниво А-2

 

 

 

   


Decision search

Court
Case number
Date
_