Листите од спроведениот испит за судски службеник по јавен оглас 2/2019 и [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Листите од спроведениот испит за судски службеник по јавен оглас 2/2019 и

Новости  |  23.7.2019
Во прилог се листите од спроведениот испит за судски службеник по јавен оглас 2/2019 и терминот за одржување на третата фаза на селекција - интервју.

Почитувани,

 

Во прилог се листите од спроведениот испит за судски службеник по јавен оглас 2/2019 и терминот за одржување на третата фаза на селекција - интервју.

 Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
07-Су.бр.669/19-6
23.07.2019 година
С к о п ј е


 

 

 

 

ЛИСТА   НА    КАНДИДАТИ    КОИ  ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Судски администратор категорија А, ниво А-2

 

 

Шифра:

Освоени бодови од стручниот дел од испитот

Освоени бодови од испитот за познавање на англиски јазик

Вкупно освоени бодови од испитот за судски службеник

2/2019-2

25

13,5

38,5

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1- Судски администратор, Категорија А, ниво А-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
07-Су.бр.669/19-7
23.07.2019 година
С к о п ј е


 

 

 

 

 

РАНГ - ЛИСТА   НА    КАНДИДАТИ   КОИ  ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Судски администратор категорија А, ниво А-2

 

 

 

Шифра:

Освоени бодови од админисративна селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Вкупно

2/2019-2

23,6

38,5

62,1

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1- Судски администратор, Категорија А, ниво А-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
07-Су.бр.669/19-8
23.07.2019 година
С к о п ј е


 

 

 

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ НЕ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Судски администратор категорија А, ниво А-2

 

 

Шифра:

/

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1- Судски администратор, Категорија А, ниво А-2


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
07-Су.бр.669/19-9
23.07.2019 година
С к о п ј е
 

 

 

 

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ТРЕТАТА ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2019

 

 

 

            Третата фаза на селекција (интервју) по јавниот оглас 2/2019 ќе се одржи на ден 24.07.2019 година (среда), во 10,00 часот, во салата за состаноци на првиот кат, соба број 6, во Основен граѓански суд Скопје.

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1- Судски администратор, Категорија А, ниво А-2


 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_