ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Судски администратор категорија А, ниво А-2 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Судски администратор категорија А, ниво А-2

Новости  |  11.7.2019
Листи од Административна селекција и термин за испит за судски сужбеник по јавен оглас 2-2019

Почитувани,

 

Во прилог се листите од спроведената Административна селекција по јавен оглас 2/2019 и терминот на одржување на втората фаза на селекција (испит за судски службеник).

 


Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
07-Су.бр.669/19-1
11.07.2019 година
С к о п ј е


 

 

 

 

ЛИСТА НА НЕУРЕДНИ И УРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Судски администратор категорија А, ниво А-2

 

 

1. Шифра 2/2019-1 - Причина: некомплетна и неуредна пријава

2. Шифра 2/2019-2 - Бодови: 23,6

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1- Судски администратор, Категорија А, ниво А-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
07-Су.бр.669/19-2
11.07.2019 година
С к о п ј е


 

 

 

 

 

 

РАНГ-ЛИСТА НА КАНДИДАТИ

КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА СО БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Судски администратор категорија А, ниво А-2

 

 

1. Шифра 2/2019-2 - Бодови: 23,6

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1- Судски администратор, Категорија А, ниво А-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
07-Су.бр.669/19-3
11.07.2019 година
С к о п ј е


 

 

 

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Судски администратор категорија А, ниво А-2

 

 

1. Шифра 2/2019-1

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1- Судски администратор, Категорија А, ниво А-2


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
07-Су.бр.669/19-4
11.07.2019 година
С к о п ј е
 

 

 

 

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2019

 

 

Втората фаза на селекција (испит за судски службеник) по јавниот оглас 2/2019 за кандидатите кои ја поминале административната селекција ќе се одржи на ден 23.07.2019 година (вторник), во 11,30 часот, во салата за состаноци на првиот кат, соба број 6, во Основен граѓански суд Скопје.

 

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1- Судски администратор, Категорија А, ниво А-2


 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_