Корисни линкови [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни линкови

Судови во Македонија

Наслов на линк
Линк
Е-достава (Електронска достава на акти)
Именик на поставени судски преведувачи http://www.pravda.gov.mk/sudski-preveduvaci/
Регистар на лиценцирани вештаци http://www.pravda.gov.mk/veshtaci/
Регистар на адвокати за давање на правна помош http://www.justice.gov.mk/PravnaPomos/
Основен суд Штип
http://www.osstip.mk/
Основен суд Виница
Основен суд Велес
Основен суд Тетово
Основен суд Струга
Основен суд Струмица
Основен суд Скопје 2
Основен суд Скопје 1
Основен суд Свети Николе
Основен суд Ресен
Основен суд Радовиш
Основен суд Прилеп
Основен суд Охрид
Основен суд Неготино
Основен суд Куманово
Основен суд Крушево
Основен суд Кратово
Основен суд Крива Паланка
Основен суд Кочани
Основен суд Кичево
Основен суд Кавадарци
Основен суд Дебар
Основен суд Делчево
Основен суд Гостивар
Основен суд Гевгелија
Основен суд Битола
Основен суд Берово
Апелационен суд Гостивар
Апелационен суд Штип
Апелационен суд Битола
Апелационен суд Скопје
Управен суд
Врховен суд

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_