Сметки на Основен суд Штип [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Општи податоци (надлежности и историјат)

Сметки на Основен суд Штип

  • За уплата на судски такси во граѓанска постапка за физички лица
Назив на примачот: Трезорка сметка на РМ
Банка на примачот: Народна Банка на РМ
Сметка: 100000000063095
Уплатна сметка: 840 174 03359
Приходна шифра и програма: 722213 00
  • За уплата на судски такси во граѓанска постапка за правни лица
Назив на примачот: Трезорка сметка на РМ
Банка на примачот: Народна Банка на РМ
Сметка: 100000000063095
Уплатна сметка: 840 174 03338
Приходна шифра и програма: 722211 00
  • За уплата на парични казни и трошоци во кривична и прекршочна постапка за физички и правни лица
Назив на примачот: Трезорка сметка на РМ
Банка на примачот: Народна Банка на РМ
Сметка: 100000000063095
Уплатна сметка: 840 174 06852
Приходна шифра и програма: 724153 00
  • За уплата на паушал во кривична, прекршочна и друга судска постапка за физички и правни лица
Назив на примачот: ОСНОВЕН СУД ШТИП
Банка на примачот: Народна Банка на РМ
Сметка на корисник: 290100096563117
Приходна шифра и програма: 724132 20
  • Депозитна сметка на судот
Назив на примачот: ОСНОВЕН СУД ШТИП
Банка на примачот: Народна Банка на РМ
Сметка на корисник: 290100096569614
Приходна шифра и програма: 725939 20

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_