Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕШЕНИ И НЕРЕШЕНИ
ПРЕДМЕТИ ОД 01.01.2019 година до 31.12.2019

ВКУПНО ПРЕДМЕТИ ВО РАБОТА: 16 364

 

ВКУПНО РЕШЕНИ ПРЕДМЕТИ ВО ДЕКЕМВРИ 2019:14 411

НЕРЕШЕНИ ЗАКЛУЧНО СО ДЕКЕМВРИ 2019: 1953

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за месец Јануари 2017 година
Месечен
2017
Годишен извештај за 2016 година
Годишен
2016
Месечен извештај за Декември 2016 година
Месечен
2016
Извештај за месец Септември
Месечен
2016
Извештај за месец Октомври
Месечен
2016
Извештај за месец Јули
Месечен
2016
Извештај за месец Август
Месечен
2016
Месечен извештај за месец Септември
Месечен
2016
Месечен извештај за Март 2016 година
Месечен
2016
Месечен извештај за Април 2016 година
Месечен
2016

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_