Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕШЕНИ И НЕРЕШЕНИ
ПРЕДМЕТИ ОД 01.01.2019 година до 31.12.2019

ВКУПНО ПРЕДМЕТИ ВО РАБОТА: 16 364

 

ВКУПНО РЕШЕНИ ПРЕДМЕТИ ВО ДЕКЕМВРИ 2019:14 411

НЕРЕШЕНИ ЗАКЛУЧНО СО ДЕКЕМВРИ 2019: 1953

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Годишен извештај од СПИ за 2021 година
Годишен
2021
Годишен план за јавни набавки во 2022 година на Оснвниот суд во Струга
Годишен
2022
Месечен извештај за Август 2021 година
Месечен
2021
Месечен извештај за Септември 2021 година
Месечен
2021
Месечен извештај за Ноември 2021 година
Месечен
2021
Ноември 2021
Месечен
2021
Годишен извештај од СПИ за 2020 година
Годишен
2020
Месечен извештај за Мај 2020 година
Месечен
2020
Месечен извештај за Април 2020 година
Месечен
2020
Месечен извештај за Март 2020 година
Месечен
2020
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_