Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕШЕНИ И НЕРЕШЕНИ
ПРЕДМЕТИ ОД 01.01.2021 година до 31.12.2021

ВКУПНО ПРЕДМЕТИ ВО РАБОТА: 18681

 

ВКУПНО РЕШЕНИ ПРЕДМЕТИ ВО ДЕКЕМВРИ 2021: 15139

НЕРЕШЕНИ ЗАКЛУЧНО СО ДЕКЕМВРИ 2021: 3542

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за Јануари 2023
Месечен
2023
Месечен извештај за Декември 2022 година
Месечен
2022
Годишен извештај за слободен пристап до информации од јавен карактер за 2022 година
Годишен
2022
Годишен извештај за 2022 година
Годишен
2022
Годишен извештај од СПИ за 2021 година
Годишен
2021
Месечен извештај за Август 2022 година
Месечен
2022
Месечен извештај за Јули 2022 година
Месечен
2022
Квартален извештај за второ тромесечје на 2022 година
Квартален
2022
Месечен извештај за Јуни 2022 година
Месечен
2022
Месечен извештај за Јуни 2022 година
Месечен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести