Контакт за лица со посебни потреби [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Контакт за лица со посебни потреби

 

 

КОМУНИКАЦИЈА СО ГРАЃАНИ КОИ ИМААТ ОДРЕДЕДЕН ВИД И СТЕПЕН НА ПОПРЕЧЕНОСТ

За одговорно лице за комуникација со граѓани кои имаат одредеден вид и степен на попреченост, е назначено лицето Ристо Настоски, вработено во Основен суд Струга.
Контакт податоци за определеното лице за комуникации со граѓани кои имаат одредеден вид и степен на попреченост се:

Контакт

Ристо Настоски

Фиксен телефон:
046/ 782 610 локал 135
Мобилен телефон:
076

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Соопштение

  Новости  | 14.10.2020
  Сите насрочени предмети во работа кај судиите Мими Нанушеска , Светлана Попоска и Соња Ѓонческа [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 09.10.2020
  С О О П Ш Т Е Н И Е Сите насрочени прекршочни предмети во работа кај судијата Мими Нанушеска [повеќе]
 • Одлука

  Новости  | 02.9.2020
  Одлука- се става надвор од сила времениот распоред на канцеларии и салии за судење Су-85/20-1 [повеќе]

Сите вести