Слободен пристап до информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Слободен пристап до информации

Барањето за информација може да се достави во писмена форма на адресата на Основен Суд Струга, ул. “ЈНА“, бб или на e-mail: info@osstruga.mk, како и на факс бр.046 784-391.

Граѓаните може да се информираат за сите прашања од нивен интерес што се поврзани со правото на слободен пристап до информации од јавен карактер и на телефон: 046 781-608 и 046 784-390.

Основен Суд Струга согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер како одговорно лице за односи со јавност, со цел давање информации за јавноста преку средствата за јавно инфорнирање за работата на судот, како и информации за текот на постапката по конкретен предмет ја определи: Соња Ѓонческа -Судија
Основен Суд Струга согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер за службено лице за посредување со информации ја определи: Ристо Настоски – судски администратор.
 

Доколку имате некое прашање или ви е потребна соодветна информација, можете да ја искористите контакт формата прикажана подолу.
На Вашето прашање ќе одговориме во најкус можен рок. Ви благодариме.

Барања  и одговори за пристап до информации од јавен карактер

 
Барање за пристап до информации од јавен карактер

 Преземање

Контакт

Одговорно лице за односи со јавност-Судија Соња Ѓонческа

Фиксен телефон:
046/782610- локал 115
Мобилен телефон:
075 423 006

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести