Qasje të lirë në informatat me karakter publik [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Qasje të lirë në informatat me karakter publik (kontakti dhe forma e kërkesës)

Kërkesa për qasje në informacione me karakter publik

 

Kërkesa për informacion mund të paraqitet me shkrim në adresën e Gjykatës Themelore në Strugë, ul. "JNA" pn  ose e-mail: info@osstruga.mk, dhe fax br.046 784-391.

 

Qytetarët mund të informohen për të gjitha çështjet me interes në lidhje me të drejtën për qasje të lirë në informacione me karakter publik në telefon:046781-608 dhe 046784-390.

 

Gjykata Themelore në Strugë në bazë të Ligjit për qasje të lirë në informacione me karakter publik si organ kopetent i marrëdhënieve publike, në mënyrë që të sigurojë informata për publikun përmes mediave inforniranje punën e gjykatës, si dhe informacion mbi procedurën e në një rast të veçantë ka përcaktuar:

 Gjykatësen  Sonja Gjoncheska

 

Gjykata Themelore në Strugë në bazë të Ligjit për qasje të lirë në oficer Informimit Publik për ndërmjetësim e informacionit ka përcaktuar

 Risto Nastoski - administratori gjykatës.

 

Nëse keni një pyetje ose keni nevojë për informacionin e duhur, ju mund të përdorni formularin e kontaktit treguar më poshtë.
Pyetja juaj do të përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur. Falemnderit.
 
Kërkesa për qasje në informacione me karakter publik

 


 Shkarko

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet