С О О П Ш Т Е Н И Е [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

С О О П Ш Т Е Н И Е

Risi  |  9 Tet 2020
С О О П Ш Т Е Н И Е Сите насрочени прекршочни предмети во работа кај судијата Мими Нанушеска

      РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

                ОСНОВЕН СУД СТРУГА

 

 

 

 

 

 

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

            Сите насрочени прекршочни предмети во работа кај судијата Мими Нанушеска соба 18 и 19, се одлагат за неодредена дата.

           За наредните рошишта странките ке бидат известени по редовен писмен пат (покана).

 

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_