Соопштение [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение

Risi  |  14 Tet 2020
Сите насрочени предмети во работа кај судиите Мими Нанушеска , Светлана Попоска и Соња Ѓонческа

      РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

                ОСНОВЕН СУД СТРУГА

 

 

 

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

            Сите насрочени предмети (освен предметите од итен карактер) кој се во работа кај судиите Мими Нанушеска , Светлана Попоска и Соња Ѓонческа, се одлагаaт за неодредена дата.

           За наредните рочишта странките ке бидат известени по редовен писмен пат (покана).

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_