Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Годишниот план за работа на судиите во судот го изработува Претседателот.

 

Планот за работа е за времетраење од една година, а истиот во текот на годината може да претрпи измени, ако потребите за тоа така наложуваат.

 

Година
Опис Година Преземање
Годишен план за управување со движењето на предметите во судот
Годишен план за управување со движењето на предметите во судот и спречување на создавање и намалување на заостатокот на нерешени предмети и застојот на движењето на предметите во судот за 2024 година
2024
Распоред ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА РАСПОРЕДОТ ЗА РАБОТИТЕ ВО ОСНОВНИОТ СУД ВО СТРУГА ЗА 2024 ГОДИНА
2024
Распоред за работите во Основниот Суд во Струга за 2024 година
2024
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година од 02.07.2018 година
Су.бр-59/17-4
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести