Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Годишниот план за работа на судиите во судот го изработува Претседателот.

 

Планот за работа е за времетраење од една година, а истиот во текот на годината може да претрпи измени, ако потребите за тоа така наложуваат.

 

Година
Опис Година Преземање
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година од 02.07.2018 година
Су.бр-59/17-4
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година -од 03.05.2018
Су.бр.59/18-3
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година-од 22.02.2018 година
Су.бр.59/17-2
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
Су.бр.59/17-1
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести