Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Општи информации

Јавните набавки се спроведуваат по писмен и по електронски пат.

За набавките спроведени по писмен пат, потребните документи и документација се доставува во судот, во приемното одделение.
За набавките спроведени по електронски пат, со електронско наддавање преку Електронскиот систем за јавни набавки на Министерството за Финансии на Република Македонија, целокупната документација за учесниците на електронското наддавање се поднесува во електронска форма, електронски потпишана со електронски потпис (сертификат) издаден на име на наддавачот или од него овалстено лице.Соодветната содржина за економскиот оператор Основен суд Струга, може да се прегледа на следниве линкови:

     Објавени огласи

    Склучени договори

    Реализирани договори

     Планирани набавки 

Годишен план за јавни набавки за 2024 година можете да си го најдите на следниот лин подолу : 

Годишен план за јавни набавки за 2024 година

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  052335
  Предмет на договор:
   
  За потреба на Основниот суд Струга се спроведува постапка за јавна набавка -осигурување на зградата, инвентарот и опремата на Основниот суд во Струга
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  12.5.2016
  Договорен орган:
   
  Орган за јавне набавке
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка 19/2015
  Краен рок:
   
  12.5.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Су-13/18
  Предмет на договор:
   
  НАБАВКА НА КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОСНОВЕН СУД СТРУГА
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  14.11.2018
  Договорен орган:
   
  Основен Суд Струга
  Вид на постапка:
   
  Електронско надавање
  Краен рок:
   
  19.11.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки 2024 година
  Вид на договор:
   
  Работи
  Датум на објава:
   
  08.1.2024
  Договорен орган:
   
  Основен суд Струга
  Вид на постапка:
   
  Јавна објава
  Краен рок:
   
  31.12.2024
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести