Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА ОСНОВЕН СУД СТРУМИЦА ЗА 2015 г.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка на Буџетска сметка на Основен суд Струмица за 2018г.
Годишен
2018
Завршна сметка на Сопствена сметка на Основен суд Струмица за 2018г.
Годишен
2018
Завршна сметка на Депозитна сметка на Основен суд Струмица за 2018г.
Годишен
2018
Годишен извештај по судии за Основен суд Струмица за 2018 г.
Годишен
2018
Годишен извештај за Основен суд Струмица за 2018 г.
Годишен
2018
Извештај за второто полугодие од 2018 г. за работата на Основен суд Струмица
Полугодишен
2018
Извештај за второто полугодие од 2018 г. на Основен суд Струмица по судии
Полугодишен
2018
Извештај за првото полугодие од 2018 г. на Основен суд Струмица по судии
Полугодишен
2018
Извештај за првото полугодие од 2018 г. за работата на Основен суд Струмица
Полугодишен
2018
Извештај за работата по судии во Основен суд Струмица за 2017 г.
Годишен
2017

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести