Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

ИЗВЕШТАИ ЗА РАБОТАТА НА ОСНОВЕН СУД СТРУМИЦА

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Полугодишен извештај за работата на Основен суд Струмица - второ полугодие
Полугодишен
2023
Годишен извештај за Слободен пристап до информации од јавен карактер за 2023
Годишен
2023
Полугодишен извештај за работата на судиите во Основен суд Струмица - второ полугодие
Полугодишен
2023
Квартален извештај за работата на судиите во Основен суд Струмица - четврт квартал
Квартален
2023
Квартален извештај за Основен суд Струмица - четврт квартал
Квартален
2023
Годишен извештај за работата на судот за 2023 година
Годишен
2023
Годишен извештај за работа на судиите во Основен суд Струмица за 2023 г.
Годишен
2023
Полугодишен извештај за работата на Основен суд Струмица - прво полугодие
Полугодишен
2023
Квартален извештај за работата на судиите во Основен суд Струмица - 2 квартал
Квартален
2023
Полугодишен извештај за работата на судиите во Основен суд Струмица - прво полугодие
Полугодишен
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести