Основни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судот

Основниот суд Струмица

ул. Ленинова бр. 34, Струмица

Контакт телефони

Телефонска централа

034 346 624

Технички секретар на Претседателот на судот - телефон

034 346 624 локал 111

Технички секретар на Претседателот на судот - факс

034 346 674

Администратор на судот (секретар на судот)

034 346 624 локал 115

Кривичен оддел

034 346 624 локал 108

Граѓански оддел

034 346 624 локал 108

Прекршочен оддел

034 346 624 локал 107

Стопански оддел

034 346 624 локал 107

Шеф на Кривичен оддел

076278809

Шеф на Граѓански оддел

075465463

Шеф на Стопански оддел

075216225

Шеф на Прекршочен оддел

075216245

Канцеларија за односи со јавноста

075468817

Слободен пристап до информации

075468817

Email:

osstrumica@gmail.com
Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести