Конечна ранг листа од интервјуирани кандидати за унапредување на работно место бр. 2 Виш судски референт [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа од интервјуирани кандидати за унапредување на работно место бр. 2 Виш судски референт

News, Press realeses  |  Dec 29, 2021
Конечна ранг листа од интервјуирани кандидати за унапредување на работно место бр. 2 Виш судски референт

 

  Конечна ранг листа од инервјуирани кандидати за унапредување на судски службеник на работно место бр.2, Виш Судски референт-извршител на писарница, 3 (три) извршители, шифра на работно место СУД 0101Г02001

 

Име и презиме

Вкупен број на бодови од административна селекција

Вкупен број на бодови освоени од интервју

ВКУПНО

Ванѓа Ристовска

4,35

25

29,35

Каролина Добриниќ

4,35

25

29,35

Синхана Панделиева

4,26

25

29,26

 

 

Комисија за селекција за унапредување:

1. Верица Зимбакова – Претседател

2. Ацо Илиев – член

3. Александар Парчеклиев - член

 

 

 

 

 

   


Decision search

Court
Case number
Date
_