Корисни линкови [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Корисни линкови

Министерство за правда.......................................http://www.pravda.gov.mk/

Адвокатска комора...................................................http://creativa5.com/dev/mba.org.mk/

Нотарска комора.......................................................http://www.nkrm.org.mk/

Комора на извршители..........................................http://kirm.mk/

Комора на вештаци..................................................http://www.komspi.mk/?p=7092

Катастар........................................................................http://www.katastar.gov.mk/mk/Default.aspx

Министерство за внатрешни работи.................http://www.mvr.gov.mk/

Управа за водење матични книги........................http://www.uvmk.gov.mk/

Службен весник на РМ..............................................http://www.slvesnik.com.mk/

ЛДБИС база на правни прописи.............................http://www.pravda.gov.mk/LDBISReader/

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Ранг листа од административна селекција за Оглас бр.1/2018

  Новости  | 18.1.2019
  Објавена е Листа на неуредни кандидати, Листа на уредни кандидати, Ранг листата на кандидати кои ја поминале административната селекција и Листа на кандидати за кои постапката за селекција завршила за Оглас бр.1/2018 за вработување на еден судски службеник - звање од категорија Г, ниво Г1 Самостоен референт на работно место сметководител. [повеќе]
 • Ранг листа на високообразовни институции

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 15.1.2019
  Во врска со објавениот оглас бр. 01/2018 на Основен суд Свети Николе , а согласно чл.9 ст.2 од Правилникот објавен во Службен весник бр. 236 од 24.12.2018 година, ги објавуваме ранг листите на високообразовните установи во РМ и надвор од РМ. [повеќе]
 • Оглас за вработување на судски службеник - сметководител

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 28.12.2018
  Објавен е оглас за вработување на еден судски службеник - самостоен референт, на работно место сметководител. Огласот е објавен во дневните весници Слободен печат и Лајм на 28.12.2018 година. Кандидатите можат да се пријават на огласот во рок од 15 дена сметано од денот на објавување на огласот во дневните весници. Јавниот оглас е следниот: [повеќе]

Сите вести