Поднеси претставка [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Претставкии

Претставки се поднесуваат исклучиво само на шалтерот на приемно одделение во судот каде што и странките добиваат приемен печат.

Број на предмет*
Судија*
Својство*

Подносител

Име и презиме*
Адреса*
Контакт телефон*
Емаил*
Текст на представка*
* задолжително поле

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Ранг листа од административна селекција за Оглас бр.1/2018

  Новости  | 18.1.2019
  Објавена е Листа на неуредни кандидати, Листа на уредни кандидати, Ранг листата на кандидати кои ја поминале административната селекција и Листа на кандидати за кои постапката за селекција завршила за Оглас бр.1/2018 за вработување на еден судски службеник - звање од категорија Г, ниво Г1 Самостоен референт на работно место сметководител. [повеќе]
 • Ранг листа на високообразовни институции

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 15.1.2019
  Во врска со објавениот оглас бр. 01/2018 на Основен суд Свети Николе , а согласно чл.9 ст.2 од Правилникот објавен во Службен весник бр. 236 од 24.12.2018 година, ги објавуваме ранг листите на високообразовните установи во РМ и надвор од РМ. [повеќе]
 • Оглас за вработување на судски службеник - сметководител

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 28.12.2018
  Објавен е оглас за вработување на еден судски службеник - самостоен референт, на работно место сметководител. Огласот е објавен во дневните весници Слободен печат и Лајм на 28.12.2018 година. Кандидатите можат да се пријават на огласот во рок од 15 дена сметано од денот на објавување на огласот во дневните весници. Јавниот оглас е следниот: [повеќе]

Сите вести