Јавни набавки 2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  1/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на разни тонери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  15.2.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Тетово
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  25.2.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на Информатичка опрема
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  07.3.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Тетово
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  14.3.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен план - Јавни Набавки 2021
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  06.2.2021
  Договорен орган:
   
  Javni nabavki 2021
  Вид на постапка:
   
  Javni nabavki 2021
  Краен рок:
   
  04.2.2022
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  10566/2021
  Предмет на договор:
   
  Климатизери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  22.6.2021
  Договорен орган:
   
  Основен суд Тетово
  Вид на постапка:
   
  Барање на прибирање понуди
  Краен рок:
   
  29.6.2021
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_