Корисни линкови [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни линкови

Меѓународни линкови

Наслов на линк
Линк
Центар за арбитража и медијација
Европски суд за човекови права
Меѓународен кривичен суд за поранешна Југославија
Портал на ЕУ за слобода, безбедност и правда
Европска агенција за реконструкција
Мисија на ЕУ за Македонија
Европска унија
Организација за безбедност и соработка ОБСЕ
Агенција на САД за меѓународен развој

 

Домашни линкови

Наслов на линк
Линк
Именик на поставени постојани судски преведувачи во Македонија
Комора на медијатори во РМ
Државната комисија за спречување на корупција
Македонски правен ресурсен центар
Биро за заштита на индустриска сопственост
Антикорупција
Комисија за заштита на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер
Службен весник на РМ
Услуги
Македонско здружение на млади правници
Здружение на правниците од стоппанството на РМ
Здружени на судиите на РМ
Централен регистар на РМ
Управа за јавни приходи на РМ
Хелснишки комитет за човекови права во РМ
Агенција за државни службеници на РМ
Управа за геодетски работи - катастар
Адвокатска комора на РМ
Закони на РМ
Уставен суд на РM
Министерство за правда на РМ
Претседател на РМ
Влада на РМ
Собрание на РМ


Локални линкови

Наслов на линк
Линк
Општина Виница (2)
Општина Виница

 

Судови во Македонија

Наслов на линк
Линк
Е-достава (Електронска достава на акти)
Врховен суд
Интернет страните на СИТЕ останати судови, почнувајќи од 5 април 2017 година, се исклучени. Содржините на истите се „префрлени“ на Судскиот портал (http://www.sud.mk/) и на судските портлети, соодветно.
Адресите на судските портлети (за секој суд посебно) ќе ги најдете на основната страница на Судскиот портал на РМ.

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести